چارچوب اولیه این تحقیق شامل عوامل اثرگذار بر موفقیت ‌‌‌فن‌بازار با استفاده از مرور ادبیات موضوع شکل گرفت. سپس با توجه به‌ویژه بودن شرایط بخش دفاعی کشور، این چارچوب از طریق مصاحبه با خبرگان دفاعی و تحلیل محتوای مصاحبه‌ها محک زده شد. به‌این‌ترتیب، چارچوب، نهایی شد و با نهایی شدن چارچوب، شاخص‌های اندازه‌گیری اجزای مدل نیز از ادبیات استخراج و با نظرسنجی از خبرگان علمی نهایی شد.

 

 

 ساختار موفقیت فن بازار مبتنی بر 4 رکن عوامل طرف عرضه، عوامل طرف تقاضا، سازوکار داخلی و عوامل محیطی شکل می گیرد.آنگونه که از مدل نهایی برمی آید عوامل خارجی از طریق تأثیر بر عوامل طرف عرضه و تقاضا و سازوکارهای داخلی بر موفقیت فن بازار تأثیرگذار است.

 

 

متغیرهای آشکارگر عوامل خارجی از جمله عواملی هستند که تغییرات آن درآمیخته با زیرساخت های نرم اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و سیاستی می  باشد و این بمعنای زمان گیر بودن تأثیر این عوامل بر موفقیت فن بازار بوده و مجموعه اقداماتی که از تأثیر عوامل خارجی نشأت می گیرد در میان مدت و بلند مدت اثرگذار خواهد بود.

 

 


متغیرهای آشکارگر سازوکارهای داخلی بخشی مربوط به ایجاد زیرساخت های مبادله می  باشد از جمله زیرساخت های اطلاع رسانی، مدیریت دانش، آموزش و مواردی نظیر آن؛ و بخشی مربوط به اقداماتی که بازه زمانی آن کوتاه می باشد. از این رو مجموعه اقداماتی که برای فعال سازی فن بازار از طریق توسعة سازوکارهای داخلی انجام می گردد بخشی در کوتاه مدت و بخشی در میان مدت قابل انجام است.

 

 


با بررسی مدل نهایی در بخش مجموعه عوامل داخل سازمانی صنایع دفاعی مورد نظر قرار می گیرد تا بتوان به نحو شایسته ای از طرف عرضه، فناوریهای احصاء شده بخوبی عرضه گردد و از طرف تقاضا فناوریهای مورد نیاز بخوبی درخواست گردد.باید به این موضوع توجه داشت که فن بازار موفق به مثابه یک سیستم متشکل از زیرسیستم ها، اجزاء و فرآیندهایی است که بصورت منطقی با یکدیگر عمل می نمایند. یکپارچگی، توازن و تناسب، جامعیت و فراگیری، سطوح سیاستگذاری، میانجیگری، مدیریتی و اجرایی و سلسله اقدامات عملیاتی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طور باید تنظیم گردد که فرآیند فعال سازی فن بازار دچار سکته و کندی نگردد.

 

 

 


فهرست مطالب

فصل اول طرح و کليات تحقيق    1
    1-1 مقدمه    2
    2-1 ضرورت تحقيق    2
    3-1 بيان مسئله     5
    4-1 اهداف تحقيق    6
    5-1 سوالات و فرضيات تحقيق    6
    6-1 مدل مفهومي تحقيق        8
    7-1 روش تجزيه تحليل داده ها    13
    8-1 مراحل انجام تحقيق    13
    9-1 تعريف مفاهيم و واژگان اختصاصي طرح    14


    2-3 نوع روش    
    3-3 مراحل انجام تحقيق    
        1-3-3 چارچوب مفهومی تحقیق     
            1-1-3-3 استخراج چارچوب از ادبیات    
            2-1-3-3 بررسی اکتشافی (مصاحبه)    
        2-3-3  عملياتي كردن (سنجش) مفاهيم    
        3-3-3   روش گردآوری داده‏ها    
        4-3-3   ابزار گردآوری داده‌ها    
        5-3-3   پایایی و روایی ابزار سنجش    
        6-3-3   جامعه و نمونه آماری    
        7-3-3   روش تجزیه و تحلیل داده‌ها    

 

منابع