هدف از این تحقیق بررسی حسابرسی با فرمت docx در قالب 45 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

2-3مختصری از فرایند حسابرسی در ایران

شک و تردیدورسیدگی وحسابرسی

استفاده کنندگان از صورت های مالی

حسابرسی ومسئولیت در مقابل اشخاص ثالث

تقلب در حسابرسی صورت های مالی

تعریف تقلب

طبقه بندی انواع تقلب

چرا استانداردهای بین المللی درایران اجرا نمی شود؟

حسابرسان از مجامع عمومی چه انتظاری دارند

مسئولیت های مدیریت درباره کیفیت دردرون موسسه

استقلال

نقش حرفه حسابرسی درجامعه

تعریف کنترل داخلی 

هدف حسابرسی عملیاتی 

استقلال حسابرس داخلی  

چارچوب نظری استقلال حسابرس  

مفاهیم استقلال حسابرس 

الزامات جدید استقلال حسابرس  

گزارش حسابرسی

منابع

 

 

 

پذیرش وبکارگیری حسابرسی مانند بسیاری از پدیده های علوم انسانی مستلزم حضورمبانی تئوری ومنظومه مفهومی آن است  (پیتروینچ ،1991) ، بسیاری از پدیده های مشابه در طبیعت وجود دارندکه انسان شناختی از آنها ندارد. این پدیده ها با تلاش های انسان ودستیابی به علوم وفناوری جدید تر وکامل تر، کشف شده و تئوری مفاهیم آن ها شناخته خواهد شد. بنابراین پذیرش وبکار گیری پدیده ها در علوم طبیعی و تجربی قائم به مفاهیم و تئوری های ساخته بشر نیستند.

 

 

 

دکتر حساس یگانه (1390) رابطه حسابداری با حسابرسی رابطه نزدیکی است اما ماهیت بسیار متفاوت است. آن ها همکاران علمی و شغلی اند نه پدر و فرزند. حسابداری شامل شناسایی، تجزیه و تحلیل، اندازه گیری وگزارش داده های مالی است. کار حسابداری کاهش انبوه اطلاعات به اطلاعاتی قابل کنترل وقابل درک است .

 

 

 

حسابرسی هیچ یک از این کارها را شامل نمی شود. در حسابرسی نیز رویداد های مالی و شرایط تجاری در نظر گرفته می شود. حوزه حسابرسی بررسی فرایند شناسایی و پردازش وگزارش اطلاعات مالی وارائه نظر حرفه ای می باشد. بدین ترتیب حسابرسی ریشه ای عمیق در منطقی دارد که ایده ها وروش هایش بر پایه آن استوار است نه در حسابداری که موضوع مورد بررسی آن است. در مورد حسابرسی و حسابداری می توان اظهار داشت که هر دو مکمل یکدیگر هستند، اگر چه ابزار وروش متفاوتی دارند. بنابراین نباید انتظار داست که مبانی، تئوری وفلسفه حسابرسی را با بررسی تئوری و عملکرد حسابداری بیابیم.